One Tree Hill 9x08 "A Rush of Blood to the Head"


        

Ingen stor överraksning att det inte var Nathan som låg under den där duken på bårhuset. Har inte varit orolig någon gång under den här storylinen att han ska dö. För Nathan kan ju inte dö liksom, hur dåligt skulle inte det vara. Men jag undrar hur länge dom ska dra ut på den här kidnappningen. Hoppas bara inte det kommer sträcka sig ända till finalen. Tyckte det var bra av Haley att gå till Dan om hjälp nu iallafall. Säga vad man vill om honom som person, men om det är någon som kan hitta Nathan så är det nog han.

Jag vet inte redigt om jag tycker det var rätt av Chase att slå Chucks pappa sådär. Även om han är en riktig douche som slår sitt barn så tycker jag kanske han hade kunnat hanterat situationen på ett annat sätt, typ ringt socialen eller nått. Fast sen kan man väl ändå förstå att han blir upprörd och vill försvara Chuck. Lite dåligt att mamman inte gjorde någonting när hon visste om det med.
Clays storyline som har varit den tråkigaste den här säsongen enligt mig tog äntligen lite fart. Hade inte alls kunnat gissa att Logan skulle vara hans son. Jag hoppas han kommer att bestämma sig för att ta hand om honom sen iallafall. Ska bli intressant att se hur Quinn kommer att reagera på detta med.Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: