The Secret Circle Säsong 1

   
 
Bästa avsnittet: Gillade 1x19 "Crystal". Spännande avsnitt och sen twisten med vem det andra Blackwell barnet var.
 
Bästa karaktär: Faye, helt klart. I början var jag faktiskt inte säker på om jag gillade henne, men sen tog det inte länge förän hon blev min favorit. Hon är sassy och har dom bästa replikerna. 
 
Värsta karaktär: Adam var väl ingen favorit.Tycker han var en rätt tråkig karaktär. 
 
Favoritpar: Har väl inte haft något direkt favoritpar. Har skiftat lite för mig. Gillade Adam och Cassie i början, sen gick det över till Cassie och Jake. Och nu i slutet Jake och Faye. Sen gillade jag ju Faye och Lee tillsammans med. 
 
Bästa i säsongen: Gillade att dom inroducerade det här med mörk magi. Det gjorde Cassies karaktär intressantare och gav henne mer djup.
 
Sämsta i säsongen: Tyckte det var dåligt att Nick dog. Att döda en av huvudkaraktärerna så tidigt i säsongen var inte det bästa beslutet dom kunde göra enligt mig,
 
Betyg: 3,5/5 -  Bestämde mig redan tidigt att det här var en serie jag skulle se eftersom det här med häxkult är något som alltid har intresserat mig. Och även om det kanske inte blev fullt så bra som det hade kunnat bli så tycker jag ändå att det var en bra serie. Det var lite svajigt i mitten av säsongen, det stog och stampade på samma ställe lite för länge och kom inte redigt vidare, men det blev bättre mot slutet. Då öppnades det för nya storylines. Så det var synd att den inte fick en säsong till. Tycker fakiskt att den förtjänade det. 

Sofia - En blogg om tv-serier

Jag håller med hade serien varit lite bättre i mitten av säsongen så hade serien hållit mycket högre klass och kanske fått mer tittare. Jag tyckte också riktigt illa om Adam, men min favorit var nog Jake :)

Svar: Ja precis, speciellt första säsongen är det ju viktigt att serien håller hög klass igenom hela säsongen för att bygga upp en publik. Den tappade nog många tittare där i mitten.
escapereality.se

2012-07-20 @ 09:48:45
URL: http://www.nattstad.se/Sofia.Mattsson
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: