Supernatural säsong 4

 
 
 
Bästa avsnittet: 4x13 "Afterschool Special" var ett av dom avsnitten jag gillade bäst. Älskar såna tillbaka blicks avsnitt.
 
Bästa karaktär: Dean är fortfarande favoritkaraktären.
 
Värsta karaktär: Ruby. Varför är hon ens kvar? Hon är bara irriterande.
 
Bästa i säsongen: Jag gillar Castiel. Han skulle gärna kunna få lite mer plats istället för Ruby.
 
Sämsta i säsongen: Vanligtvis brukar jag gilla Sam och Dean lika mycket. Men denna säsongen tycker jag nästan Sam har varit lite jobbig med allt det här demonblod drickandet och så vidare. Och det skapade ju baratv en massa problem och bråk för Sam och Dean.
 
Betyg: 3,5/5 - Tycker det här med helvetet och änglarna kunde bli lite segt ibland. Gillar faktiskt dom avsnitten bättre där dom bara åker runt och löser olika fall. Visst man måste ha lite annan handling än det också. Men vissa avsnitt som bara handlade om det kändes lite sega. Även om detta kanske inte var min favoritsäsong så fanns det många bra moments. Det var en bra säsong tycker jag.
 

Karin - Mitt hörn av Universum

Kollade precis vad jag hade skrivit om säsong fyra av Supernatural. Hade väldigt liknande åsikter. Hatade Ruby. Ogillade att Sam bråkade hela tiden. Även Afterschool Special var ett av favoriterna pga återblickarna. Fast tycker nog ändå att Yellow Fever är så otroligt roligt!

Svar: Ja Yellow Fever var ett riktigt roligt avsnitt, ett av dom roligaste hittills. Och det hade ju lätt det bästa slutet när Jensen sjunger till Eye of The Tiger,haha. Har du kollat ikapp till säsong 7 eller?
escapereality.se

2012-07-16 @ 20:11:52
URL: http://karinsuniversum.blogg.seKarin - Mitt hörn av Universum

Svar: Ja, jag är helt klart. Väntar spänt till säsong 8! :)

2012-07-18 @ 15:36:09
URL: http://karinsuniversum.blogg.se
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: