Pretty Little Liars 3x06 "The Remains of the A"

 
 
Emily får lite minnesblickar om vad som hände natten hon hamnade vid Alison grav. Hon var på ett café med nån man. Han hade nån slags stämpel på handleden, samma stämpel som Holden hade på dansen. Men det behöver väl inte nödvändigtvis betyda att det var han. Kan ju ha varit Lucas med.
Aria får reda på att Ezra gömmer massa pengar i sin byrålåda. Frågan är om det var den anledningen han sa. Jag vet inte men jag tror inte det är omöjligt att han kan ha någonting med A att göra. Har haft den tanken ett tag nu. Han kom väl typ till stan vid samma tidpunkt som allt började? Och sen är han en sån karaktär som man verkligen inte tror det om heller. Men ja, han är kanske en lite för omtyckt karaktär för att dom skulle göra nått sånt. Det kan ju ha någonting att göra med hans familj kanske. 
Jason berättar för Spencer om N.A.T klubben. Medlemmarna var han, Garret och Ian. Ian filmade och han trodde att han kanske filmade för nån annan. Sen hittade dom April Rose, som visade sig vara en antik affär eller nått. Där hittar dom ett fotsmycke som var Alisons. Men istället för att bevisa att det är Garret som är mördaren så gör det motsatsen, så han släpps.
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: