Hart of Dixie Säsong 1

 
 
Bästa avsnittet: 1x22 "The Big Day", säsongsfinalen. Tyckte det byggde upp bra för nästa säsong med kärlekstriangeln. Alla förhållanden förändrades och det kan nog bli intressant att se hur det kommer fortsätta därifrån.
 
Bästa karaktär: Wade. Allmänt underbar karaktär.
 
Värsta karaktär: I början av säsongen så skulle jag ha sagt Lemon. Men sen började jag faktiskt tycka att hon är en rätt charmig karaktär ändå. Började däremot störa mig riktigt mycket på George mot slutet. Speciellt i säsongfinalen.
 
Favoritpar: Zoe och Wade all the way.
 
Bästa i säsongen: Kärlekstrianglarna är något av den här seriens starkaste kort. Både Lavon/Lemon/George och Wade/Zoe/George.
 
Sämsta i säsongen: Gillade inte hur Zoe höll på att vara patetisk över George. Hela det här "Åh jag är kär i en kille som ska gifta sig" började bli riktigt irriterande tillslut.
 
Betyg: 4/5 - Jag gillar verkligen den här serien. Den är så mysig. Till skillnad från många andra serier så är detta ingen serie med en massa drama i varje avsnitt. Men att få följa deras liv och relationer i en småstad där alla känner alla är tillräckligt för att vilja fortsätta kolla. Det är en serie med hjärta och humor.
 
Förhoppningar inför nästa säsong: Först och främst så hoppas jag på Zoe och Wade. Skulle bli sur om hon bara struntade i vad dom hände mellan dom och går över till George. Sen hoppas jag att man får se lite mer "sjukhus fall". Känns som att serien tappade lite av det mot mitten av säsongen. Det skulle nog tillföra lite mer drama också.
 

Sofia - En blogg om tv-serier

Om det inte blir Zoe och Wade i nästa säsong blir jag grymt besviken! :)

Svar: Ja jag med. Får verkligen hoppas det blir så! :)
escapereality.se

2012-07-28 @ 20:18:00
URL: http://www.nattstad.se/Sofia.Mattsson
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: