Grey's Anatomy Säsong 8

 
 

Bästa avsnittet: 8x10 "Suddenly". Jag gillade verkligen detta avsnittet. Även om det var sorgligt som tusan. Men såna här känslosamma avsnitt är då Grey's Anatomy är som allra bäst.

 

Bästa karaktär: Alex har alltid varit en av mina favoritkaraktärer, men speciellt denna säsongen. Han har sedan början haft den här idén om att ingen vill ha honom för hans personlighet, både när det gäller kärlek och jobb. Blev därför så glad när han fick det där erbjudandet från Hopkins och att dom ville ha just honom. Han har verkligen utvecklats under dom senaste säsongerna och det ska bli intressant att se hur han kommer fortsätta utvecklas.

 

Värsta karkatär: April. Behöver jag säga mer? Jag var ändå okej med henne i början. Men sen blev hon bara för jobbig.

 

Favoritpar: Gillade Teddy och Henry tillsammans. Dom var så fina. Så himla sorgligt att han dog. Sen så hoppades jag ju på att mitt favoritpar Mark och Lexie skulle bli tillsammans igen under hela säsongen. Men det gick ju som det gick.

 

Bästa i säsongen: Har verkligen gillat att se Meredith och Derek som en familj tillsammans med Zola.

 

Sämsta i säsongen: Att Lexie dog. Blev så himla sur, arg och besviken. Och det kom så oväntat. Kändes ännu mer surt när dom verkligen byggde upp för en återförening mellan Lexie och Mark hela säsongen. Det var en riktig slap in the face.

 

Betyg: 4,5/5 - Jag gillade verkligen den här säsongen. Den var lite halvseg i början men efter några avsnitt så kom den igång på riktigt. Det var mycket känslosamma avsnitt som var så typsika Grey's. Även om den här serien är inne på sin åttonde säsong så håller den fortfarande hög standard. Det är inte många serier som klarar det. Men Grey's Anatomy är fortfarande riktigt bra. 

 

Förhoppningar inför nästa säsong: Jag hoppas att det inte kommer att bli en allt för stor förändring i nästa säsong. Nu med både Lexie, Teddy och Mark borta så hoppas jag verkligen inte att fler kommer försvinna. Hade egentligen hoppats på att det första avsnittet skulle börja där finalen slutade. Men tydligen så kommer det första avsnittet vara nån månad efter kraschen inträffade. Det skulle dock vara flashbacks till där finalen slutade i andra avsnittet så hoppas att man kommer få se allas reaktioner då, för vill verkligen se det. 


Malin

Vet du vilket datum "höstschemat" börjar? Alltså detta: http://www.tvguide.com/Special/fall-preview/fall-schedule.aspx ?

Svar: Tror bara det är ett schema över hur det kommer se ut på dom olika veckodagarna i höst. Endel serier börjar i September och endel inte förrän i Oktober. Ska göra ett inlägg om premiärdatumen nån gång den här veckan hade jag tänkt.
escapereality.se

2012-07-31 @ 12:51:35
URL: http://svardlings.blogg.se/Sofia - En blogg om tv-serier

Jag var så arg när Lexi dog, jag är ett stort fan av Lexi och Mark och så dog hon bara! Jag håller också med om April, men jag tycker att hon blev bättre mot slutat av säsongen och i början så ville jag bara stänga av ljudet när hon kom :)

Svar: Ja och det som kändes ännu mer orättvist var att dom verkligen byggde upp för att dom skulle bli tillsammans igen. Man hade ju hoppats på det hela säsongen och så slutar det så. Jag klarade verkligen inte av April efter hon flippade ur på det där provet. Men jag gillar henne faktiskt med Jackson. Får hoppas hon blir mindre irriterande i nästa säsong.
escapereality.se

2012-08-01 @ 17:59:08
URL: http://www.nattstad.se/Sofia.Mattsson
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: