Eric Dane lämnar Grey's Anatomy

 
 

Jepp. Det är tyvärr sant. Eric Dane som spelar Mark Sloan kommer inte vara med i säsong 9. I säsongsfinalen fick vi se Marks liv hänga i fara efter flygplanskrachen, men tydligen så var inte det det allra sista vi såg av honom. Hans karaktär kommer att vara med i några avsnitt av säsong nio för att få ett riktigt avslut.

 

Så inget mer McSteamy i Grey's då. Vad tycker ni om detta? Jag gillar det inte alls. Visst, det kanske inte finns mycket stotyline för honom nu när Lexie dog. Men ändå, jag tycker Mark är en av dom absolut bästa karaktärerna i serien, han har alltid varit en favorit hos mig. Det kommer inte alls kännas detsamma utan honom. Han har ju ändå varit med ända sen säsong 2. Det är riktigt synd. Men man får väl åtminstonde vara glad för att man kommer få se lite mer av honom.

 

Källa


Bea - Seriesnack.blogg.se

På ett sätt tycker jag att det är bra att han lämnar serien. För jag förstår inte annars hur man hade gjort. Antingen skulle vi se en deprimerad Mark eller en Mark som går vidare och som hittar nån ny. Det vill jag inte se. Så då är det väl lika bra att han sticker, även om jag kommer sakna den karaktären ENORMT mycket. Eftersom han är med i nåt avsnitt till så antar jag att han överlever... han kanske flyttar iväg för att börja på nytt.

Svar: Jo det är sant. Skulle inte gilla något av det heller. Det är väl kanske det bästa för hans karaktär om man tänker på det egentligen. Det är bara det att jag hatar att säga hejdå till karaktärer jag verkligen gillar. Får hoppas att dom kommer ge honom ett bra och riktigt avslut iallafall.
escapereality.se

2012-07-29 @ 15:10:49
URL: http://seriesnack.blogg.se
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: