Recension: Bridesmaids

 
 
Genre: Komedi Skådespelare: Kristen Wiig, Rose Byrne, Maya Rudolph, Melissa McCarthy
 Regissör: Paul Feig Produktionsår: 2011
 
Handling: Annie är en brudtärna vars trassliga liv nystas upp då hon leder sin bästa vän Lillian och en grupp av färgstarka tärnor på en vild väg mot äktenskapet. Annies liv är en enda röra. Men när hon får reda på att hennes bästa vän är förlovad måste hon bara tacka ja till rollen som Lillians brudtärna. Trots att hon är både pank och singel bluffar sig Annie genom både dyra och bisarra ritualer. Med bara en chans att få det rätt, kommer Annie att visa Lillian och hennes tärnor exakt hur långt någon är beredd att gå för sin bästa vän.
 
Min åsikt: Är väldigt efter med att se den här filmen. Men eftersom jag har hört att den ska vara hur rolig som helst så var jag ju tvungen att kolla in den. Och ärligt talat kan jag inte fatta att den här filmen har fått så bra kritik. För så himla rolig var den väl inte. Kändes mest som att man satt och väntade på att det roliga skulle komma. Fanns väl några roliga ögonblick men för det mesta var den bara konstig, pinsam och rent av äcklig. Vet inte varför jag kollar på humorfilmer egentligen för oftast brukar dom flesta bara vara överdrivna och inte ett dugg roliga. Den här filmen har ju jämförts mycket med Baksmällan, att det ska vara "Baksmällan för tjejer". Men jag vet inte om jag tycker det var så värst likt, och tycker inte alls den lyckas hålla samma nivå som den heller. Baksmällan är en av dom få humorfilmerna jag faktiskt tycker är rolig. Nej den här filmen var inget för mig helt enkelt, men nu har jag iallafall sett den. 
 
 
  
 

Bea - Seriesnack.blogg.se

SV: Precis! Man förstod att han skulle dö, för varför skulle han flytta och lämna sin dotter? Nej, nu måste man verkligen förbereda sig :(

2012-07-31 @ 15:06:53
URL: http://seriesnack.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: