One Tree Hill 9x03 "Love The Way You Lie"


        

Den här säsongen startade en aning långsamt men med detta avsnittet, som var riktigt bra, tog det helt klart en vändning. Den där twisten på slutet var något jag inte hade väntat mig. Speciellt inte från Julian. Han har ju liksom hela tiden varit den där felfria och bra killen. Men hur hemskt detta än var så tror jag att detta är ett misstag som kan hända alla föräldrar, även dom bästa. Han var glad över jobbet och blev så distraherad att han glömde lämna Davis på daycare. Detta påminnde mig faktiskt lite om säsong 1. När Keith hade druckit lite innan han och Lucas skulle åka för att hämta Karen, för att han var nervös för att hon skulle komma hem eller vad det var, och sen hamnade dom i en bilkrash som Lucas nästan dog i. Hursomhelst, det var lite suddigt vad som egentligen hände på slutet. Man såg att glaset var krossat till bilrutan och poliser och en ambulans. Jag fattade det som att Davis hade varit i en överhettad bil för länge och att dom krossade rutan och bar in honom i ambulansen. Får väl se hur det kommer gå med Davis nu, men jag tror faktiskt inte det kommer gå så långt som att han dör. Men oavsett hur det går med honom så kommer vi antagligen att få se Julian må mycket dåligt över detta. Frågan är ju också vad detta kommer göra för Brooke och Julians förhållande.

Lite övriga tankar om avsnittet. Så andledningen till att Clay gick i sömnen var tydligen för att han blivit beroende av smärtstillande efter han blev skjuten, som jag fattade det. Men jag fattade bara inte varför han var tvungen att fortsätta ljuga för Quinn när hon hade tydliga bevis på att hon visste om det. Tyckte det var rätt konstigt att Mouth inte insåg att det inte var kläderna som hade krymt utan att det var han som hade blivit tjock, det borde väl vara en hint när det händer flera gånger kan man tycka, men jaja. Helt fel tillfälle av Millie att säga det dock, mitt under en live-inspelning -inte okej. Men kanske var det ändå något han faktiskt behövde höra.
Jag gillar att se att Haley ger Dan en chans att få bevisa att han har förändrats, men att hon ändå sätter vissa gränser, att det var okej att han hjälpte till en dag men det inte kunde fortsätta för att det faktiskt är Karens café. Ser fram emot nästa veckas avsnitt, det kommer nog bli rikitgt bra.Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: