One Tree Hill 9x02 "In The Room Where You Sleep"


         

Inte ett lika bra avsnitt som premiäravsnittet, men helt okej. Det som jag är lite besviken på är att det är mycket tråkiga storylines. Det här med Clays sömnproblem är väl det som är mest ointressant. Jag hoppas dom kommer avsluta den snarast eller på nått sätt göra den intressant, om det nu är möjligt jag vet inte. Och sen Mouth och Millie. Mouth har blivit tjock. Jaha. Jag hade nästan hoppats att dom inte skulle vara med den här säsongen, förlåt men för mig är inte dom intressanta karaktärer överhuvudtaget.

Men det som funkar är ju Brooke och Julian och deras familj och Nathan och Haley, och ja Chris Keller såklart. Han är för mig en höjdpunkt den här säsongen. Chase och Alex tar ett stort steg fram i deras förhållande, för att sen ta ett ännu större steg bak. Förstår inte riktigt varför Alex inte sa någonting på direkten om turnen. Att flytta in och uttrycka sin kärlek för att hon sen ska lämna gör det ju hela så mycket svårare. Just saying.
Läste någonstanns att detta var Jana Kramers sista avsnitt, så jag antar att hon är borta för alltid då. Lite synd, har alltid tyckt Alex och Chase varit gulliga tillsammans. Ett okej avsnitt som sagt men jag hoppas det blir bättre avsnitt än så här framöver, det är ju trots allt sista säsongen nu.Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: