One Tree Hill 9x01 "Know This, We've Noticed"

     
    

One Tree Hill är tillbaka igen med sin nioende och sista säsong. Och jag tycker att den startade igång med ett bra avsnitt. Avsnittet började med att man fick se massa blickar om vad som skulle hända i framtiden. Och vad man fick se från dom så ser det ut som att vi har en mörk säsong framför oss.

Gillar att man äntligen får se Brooke vara lite lycklig för en gångs skull. Hennes och Julians tvillingar är ju bara för söta. Tyckte det var kul också att man fick se Brookes pappa för första gången.
Men ett par jag dock inte tycker är ett dugg intressanta är Clay och Quinn. Jag hoppas att dom kommer få någon bättre storyline den här säsongen, för deras scener är dom som intresserar mig minst.

Jag älskar att Chris Keller är tillbaka igen. Jag måste erkänna att jag har saknat hans tredje persons prat och sarkasm. Så det ska bli kul att se mer av honom.
På nått sätt så kunde jag inte låta bli att tycka lite synd om Dan när han kom och bad Haley om att få stanna hemma hos dom. Vet att han har gjort dåliga och oförlåtliga saker, men det märks ju att han verkligen vill bättra sig och vara en del av deras liv. Kanske kommer han att rädda dom från vem det nu än är som försöker bryta sig in i huset? Tror dock inte att Nathan kommer vara överlycklig över att han stannar hemma hos dom.

Jag ser fram emot den här sista säsongen och jag tror den kan bli riktigt bra faktiskt. Något som jag tycker One Tree Hill har saknat dom senaste säsongerna är drama. I längden blir det ganska segt när allt är lyckligt och bra hela tiden, så drama är något jag vill se mer av den här säsongen. Men jag hoppas såklart att allt slutar lyckligt.Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: