Gossip Girl 5x13 "G.G"


     

Jag har varit ganska missnöjd med Gossip Girl den här säsongen, det har varit mer sämre avsnitt än bra. Men detta hundrade avsnittet var helt klart en upphöjning. Jag hoppas bara det kommer fortsätta på den här nivån nu och att det blir en intressant fortsättning på resten av säsongen. Detta avsnittet bjöd ju på endel oväntade twister, framförallt på slutet. Fick man på riktigt reda på vem Gossip Girl är?

Att avslöja identiteten på Gossip Girl trodde jag skulle vara någonting dom skulle vänta med till seriefinalen. Jag såg det inte alls komma. Men frågan är ju bara om det verkligen är Georgina? Hon kanske bara låtsas. Att hon är den nya Gossip Girl liksom. Känner på nått sätt att det ligger något mer bakom. Fast ändå, varför slänga ut en sån stor grej för att det sen bara ska vara fejk? Georgina är ju ändå en person som fullt möjligt kan vara Gossip Girl. Ja jag vet inte, vi får väl se hur det kommer gå.

Och Louis. Jag gillar honom bara ännu mindre nu. Jag fattar inte hur han kunde göra så. Okej, man kan väl förstå att han blir sur när Blair håller på att vela, men det där var att gå över gränsen. Så falskt. Stackars Blair. Jag trodde det var Chuck hon ringde där på slutet, men det var Dan tydligen. Jag kan fortfarande inte se dom här två vara mer än vänner. Även om hon fick reda på att det var han som skrev löfterna så vet hon ju vad Serena känner för honom. Dom kommer väl förmodligen dra ut på den här Dan/Blair/Chuck triangeln lite till, men i slutändan så tror jag ändå det blir Chuck och Blair och Dan och Serena. Det är så det ska vara, tycker jag.


Lena

SV: Men eller hur, men nu verkar ju Hanna ha berättat sanningen om en massa saker så vi får se hur det fortsätter nu. Kommer Caleb bli nästa offer på A:s lista? Kanske det, förresten du har ingen teori på vem A är?

2012-02-01 @ 13:55:59
URL: http://filmresan.blogspot.com/Lena

SV: Jag tror att det är flertalet inblandade. Ärligt tror jag att Ali har en tvilling och att den personen får hjälp av Mona och Lucas kanske även Mike (Arias bror) Skulle säkerligen kunna vara Jenna och Garrett också som hjälper till eller ah blir hotade till att hjälpa till. Men som sagt i den serien kan allt hända.

2012-02-02 @ 22:29:46
URL: http://filmresan.blogspot.com/Jouline- Gossip Girl Sverige

Vad tycker du om säsong 6 än så länge då? :D

Svar: Har inte börjat på säsong 6 än. Slutade kolla i mitten av säsong 5 för tyckte inte det var bra längre. Men håller på att se ikapp de sista avsnitten nu. Och tycker det börjar bli lite bättre nu mot slutet. Så jag hoppas säsong 6 kommer bli bra.
escapereality.se

2012-10-19 @ 15:26:57
URL: http://blairandchuck.blogg.se
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: