Gossip Girl 5x11 "The End Of The Affair"
Här kommer ett (sent) inlägg med mina tankar om förra veckans Gossip Girl premiär. Med en sån spännande cliffhanger som vi fick i finalavsnittet så måste jag säga att jag faktiskt blev rätt besviken på detta avsnittet. Jag tror att det hade blivit bättre om an inte hade fått reda på vad som hänt genom flashbackscener. Det blev bara så rörigt. Och att Blair hade förlorat barnet nämndes ju knapp, det tyckte jag var lite konstigt. Men det var inte det jag störde mig mest på i detta avsnittet. Nej det var Blair urlöjliga anledning till varför hon inte kunde vara med Chuck. Liksom seriöst? Visst om hon hade varit en överreligös person, okej. Men nu är hon ju inte det. Det fanns så mycket potential att göra nått bra av den här storyn och så valde dom att göra det.
Ja som sagt, har inte mycket bra att säga om detta avsnittet. Det ända som var någorlunda intressant var att man fick se den riktiga Charlie Rhodes och Dan och Serena scenerna.
Nej, nu får Gossip Girl faktiskt ta och bättra sig. Det är synd för Gossip Girl brukade vara en av mina favoritserier innan. Och på nått sätt så kan jag bara inte sluta kolla på en serie jag följt i fem år. Får helt enkelt hoppas på att resten av säsongen blir bättre.Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: