One Tree Hill 9x06 "Catastrophe and the Cure"


    

I detta avsnittet fick man reda på lite mer vad som har hänt med Nathan. Några östeuropeiska brottslingar har tagit honom för att dom är arga på Nathan för att han har skrivit kontrakt med en av deras basketspelare.  Känner mig lite besviken på att detta var anledningen till kidnappningen om jag ska vara ärlig, men men. Jag tror fortfarande inte att han kommer dö. Tror Dan kommer hinna att rädda honom eller så lyckas han kanske fly.

Tyckte faktiskt synd om Dan när Jamie anklagade honom för Nathan. Han har ju liksom varit den enda som faktiskt gillat honom. Tyckte det var bra gjort av Dan att få Julian att inse hur bra han egentligen har det, att han skulle gå och vara med Brooke och deras barn. Han vet ju att han själv har förlorat allt det.
Jag tycker fortfarande Clays storyline är ointressant, men jag gillade verkligen att se scenerna mellan honom och Logan. Han är bara för gullig ju. Hoppas att det slutar med att han och Quinn adopterar honom. 
Chris Keller får reda på vad som har pågått mellan Chase och Tara. Något jag reagerade lite på vara att han kallade Chase sin bästa vän. Really? Dom har ju inte kännt varandra så värst länge. Men i vilket fall som helst så gillar jag att se dom här två tillsammans. Jag hoppas dom båda dumpar Tara nu bara. Gillar inte henne alls.Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: