One Tree Hill 9x04 "Don't You Want to Share the Guilt?"


    

Förra veckans avsnitt avslutades ju med att Julian glömde Davis i bilen. Men han är okej som tur var. Tyckte så synd om Julian i detta avsnittet, jobbigt att se hur dåligt han mådde. Men är glad att Brooke valde att förlåta honom tillslut. Det gör det väl lite bättre för honom.

Gillar att se Chrish Keller och Chases lilla bromance. Hoppas bara inte det förstörs av den där Tara nu. Vet inte redigt vad jag tycker om henne än. Verkar ju som att hon kommer bli nytt kärleksintresse för Chase. Läste någonstanns att tjejen som spelar Tara är Stephen Collettis (Chase) flickvän på riktigt. Lite kul.

Vad hände med Nathan där på slutet? Nallen låg kvar på marken och han var försvunnen. Eftersom att Haley stog och kollade på en död kropp i blickarna man fick se i början av första avsnittet så blir man ju lite orolig. Men kan inte tänka mig att han är död. Eller? Det skulle ju vara hemskt. Han kanske har blivit tagen av någon. Ja, jag har ingen aning men förhoppningsvis så får man svar på det i nästa avsnitt.Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: