X Factor US - Semifinal

 
          
 

I slutet av förra veckan var det semifinal i X Facor US. Börjar med att skriva vad jag tyckte om framträdandena och sen resultatet.

 

Tate Stevens: Vet aldrig redigt vad jag ska skriva om honom. Men bra framträdanden denna veckan med. Det första kändes lite starkare än det andra. 

 

Carly Rose Sonenclar: Hon hade två svåra och väldigt populära låtar denna veckan, lite risky. Men jag tyckte ändå hon gjorde ett jättebra jobb. Den här tjejen kan inte göra ett dåligt framträdande helt enkelt.

 

Emblem3: Två mycket bra och starka framträdanden. Låtarna passade dom riktigt bra. Det var verkligen deras stil.

 

Fifth Harmony: Jag gillade deras första framträdande. Ett riktigt girl power nummer. Men det andra var väl lite mindre bra. Om man tar en låt man kört innan måste man göra den annorlunda, och det lyckades dom inte med.

 

Vidare till final är: Fifth Harmony, Tate Stevens och Carly Rose Sonenclar.

 

Blev väldigt chockad att Fifth Harmony gick vidare! Trodde det skulle bli Tate, Carly Rose och Emblem3 i finalen. Men inte det. Sjukt jobbigt att det stod mellan Carly Rose och Embelm3 i slutet. Mina två favoriter! Båda förtjänade verkligen en plats i finalen. Ugh! SÅ besviken över att Fifth Harmony fick vidare istället för Emblem3. Helt fel. Men jag tror och hoppas att det här inte var det sista man hörde av Emblem3. Dom är grymma och kommer säkert lyckas ändå. Nu hoppas jag verkligen Carly Rose vinner!

 


[Anna]

Jag blev oxå sjukt besviken! Carly måste ju vinna! :)

2012-12-18 @ 09:27:57
URL: http://bokraden.blogspot.com
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: