X Factor US - Final

 
    
 
En vecka sent men här är mina tankar om finalen av X Factor US. Tycker alla tre finalisterna gjorde mycket bra framträdanden. Skippar att skriva om varje framträdande utan skriver bara lite mer allmänt vad jag tycker om artisterna. 
 
Fifth Harmony: Även om jag fortfarande är lite besviken över att dom hamnade i final istället för Emblem 3 så måste jag säga att dom är tjejerna är riktigt duktiga. Dom blev ihopsatta av juryn och har bara blivit starkare och starkare som grupp. Det är en tjejgrupp med mycket potential. 
 
Carly Rose Sonenclar: Ända sedan hennes första audition har jag varit helt förundrad över hur hon kan vara så begåvad som hon är när hon bara är 13 år. Helt sjukt. Hon har en otrolig röst och alla hennes framträdanden har varit fantastiska. 
 
Tate Stevens: Det här är verkligen den klassiska American Dream. En 37-årig familjefar som har skjutit upp sin dröm om att bli artist för att ta hand om sin familj. Även om det här inte är min typ av musik så är det ju ingen tvekan om att han är väldigt duktig.
 
 
Resultat:
Helt ärligt talat kändes det inte som att Fifth Harmony hade så stor chans. Det har ju hela tiden varit Tate och Carly Rose som har fightats om första platsen hela säsongen. Så ingen överrasking att det skulle stå emellan dom två i slutet. Och det blev Tate som vann. Jag blev besviken måste jag säga. Även om han väl med förtjänade att vinna så hade jag verkligen hoppats på att det skulle bli Carly Rose som tog hem det. Men men. Det är ingen tvekan om att hon kommer ha en ljus framtid ändå.
 
Vad tycker ni? Var det rätt som vann?
 
 

[Anna]

Jag hoppades oxå på Carly och blev besviken det har ju som varit så här hela säsongen :(

2012-12-28 @ 17:02:53
URL: http://bokraden.blogspot.comEllie

Carly borde vunnit!

2012-12-28 @ 19:07:29
URL: http://flickansbocker.blogspot.comLina

Carly skulle ha vunnit! Fast jag tror att Tate bättre behövde skivkontraktet då Carly blev signad redan dagen efter finalen av Sony Music, som är ett av världens största skivbolag :)

Svar: Jasså blev hon? Det har jag missat. Men det var ju bra! :)
escapereality.se

2012-12-29 @ 21:07:31E

Hittade detta inlägget nu så tyckte det var lite kul att kommentera.

Det är så himla kul hur Fifth Harmony kom 3:a och är just nu de som det går bäst för. Redan vunnit VMA utan album och sånt, sjukt coolt!

2014-12-14 @ 17:58:26
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: