The Vampire Diaries 4x09 "O Come, All Ye Faithful"

 
 
Sorry att det här inlägget blev lite sent. Har inte haft tid. Ett inlägg om Grey's kommer också upp nån gång ikväll!
 
Haha hur fult var det inte att julmusik spelades när Klaus dödade alla hybrids? Det händer bara i Vampire Diaries. Men det var inte det ända Klaus hittade på i detta avsnittet, han dränkte Carol i fontänen med. Oh no. Även om hon inte var en sån jätteviktig karaktär i serien så var det ju ändå tragiskt att hon dog. Hon var ju helt oskyldig. Nu finns det typ inga vuxna kvar i den här stan längre. Och stackars Tyer. Snacka om att han kommer ha dåligt samvete nu. Jag trodde nästan för en stund att Klaus skulle döda Tyler istället. Men han valde att döda hans mamma för att det skulle ju plåga honom mer. Men jag gillade iallafall att se Klaus gå tillbaka till sina old ways. Han har blivit lite väl mjuk den senaste tiden. Det behövdes. 
 
Professor Shane berättar hela historian om botemedlet. Antar att vi nu kommer få se dom försöka gräva upp den här Silas nu. Som alltså ger dom botemedlet. Men frågan är ju bara om dom kan lite på professor Shane? Jag tror inte det. Han måste ha nån annan anledning för att vilja gräva upp honom. Eller? 
 
April har nu fått reda på att det är något mysteriskt som pågår i stan. Hon känner väl sig ganska förvirrad nu skulle jag tro. Och i slutet fick man se henne öppna Rebekahs kista. 
 

Damon plågades av dåligt samvete och valde att låta Elena gå. Det var väl väntat att det skulle hända. Och det var det enda rätta med. Det hade liksom inte stämt överens med Damons karaktär om han inte hade gjort det här. Sen tycker jag att han har all rätt att vara tveksam över om Elenas känslor verkligen är äkta, även om hon själv säger det. Med tanke på tidigare liksom. Jag står fortfarande fast vid att det här kommer vara bra för dom i slutändan. Jag vet inte om jag skulle gilla att dom drar ut på den här sire bonds grejen HELA säsongen. Men just nu funkar det. Det bygger bara upp deras förhållande. 

 

Nu har även Stefan fått reda på Damon och Elena. Han var inte så glad. Vilket man kan förså. Men han kan väl ändå inte vara SÅ förvånad? Det var ju trots allt anledningen att dom gjorde slut. Antar att vi kan vänta oss en rätt så förbannad Stefan i nästa avsnitt.

 

The Vampire Diaries tar nu ett litet uppehåll över jul och nyår och är tillbaka igen den 17 Januari.

 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: