Parenthood 4x11 "What To My Wondering Eyes"

 
 
Åh Parenthood. Underbara serie. Älskade detta avsnittet. Tycker det är så himla mysigt med julavsnitt. Och detta måste nog vara ett av de avsnittet jag gråtit mest till. Asså guud! När Kristina hade spelat in det där till barnen. So freaking saad. Tårarna bara rann. Det såg väldigt illa ut där ett tag för Kristina. Och jag var på riktigt rädd att hon skulle dö. Men det såg ju bättre ut sen mot slutet. Hoppas verkligen hon klarar sig!

 

Älskade Zeeks speech om tomten. Riktigt bra där. Kul att alla blev så förundrade, till och med Viktor som var väldigt skeptisk innan. Kan helt förstå varför Julia ville att barnen ska tro på tomten. Det är ju helt klart en stor del av den magiska känslan man har vid jul som barn.

 

Och sen har vi ju Amber och Ryan. Som hade en jätte fight i detta avsnittet. Tyckte så synd om Amber. Jag förstår helt att hon vill ta lite avstånd nu. Med tanke på att hennes mamma gick igenom precis samma sak med hennes pappa liksom.

 

Jasmine och Crosby bestämmde sig för att skaffa ett till barn. Wiho! Har väntat på det här. Och kände bara på mig att hon skulle säga det när dom satt där ute. Dom här två är så fiina ihop.

 

Detta var det sista avsnittet för i år. Snyft. Sen kommer det väl några avsnitt till nästa år. Denna säsongen är ju bara en halv säsong, tyvärr. Men ser fram emot fortsättningen.Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: