Hart of Dixie 2x10 "Blue Christmas"

 
          
 
Åh vilket bra avsnitt! Loved it. Är glad att det blev en återförening mellan Zoe och Wade. Var lite orolig där efter förra avsnittet. Men Zoe insåg ääntliigen att hon faktiskt hade känslor för Wade. Yay! Den sista scenen var ju så fin så jag vet inte vad. Blev super glad! Åh, älskar det här paret. Dom är perfekta helt enkelt.
 
Och gillade verkligen den scenen mellan Wade och hans pappa i kyrkan. Så himla fin alltså. Och att man fick reda lite mer på hans familj, vad som hände med hans mamma. Och ännu mer perfekt att Zoe hörde det med. Åhåå! I fortsättningen hoppas jag på mer såna här fina scener mellan Wade och hans pappa.
 
Jag förstår faktiskt lite varför Lemon sa sanningen till Ruby. Hon menade väl inte att göra det men Ruby höll ju på att vara så bitchig. Fast tyckte väldigt synd om Lavon. Han förtjänade inte det. Och jag hoppas inte det här betyder att det är kört för honom och Lemon föralltid. Men det tror jag nog inte. Han förlåter nog henne förr eller senare. Jag tror det hade tagit slut mellan honom och Ruby i vilket fall som helst. Dom ville så olika saker. 
 
Inget mer Hart of Dixie för i år nu då. Men vi fick en mycket bra avslutning iallafall. Ser fram emot fortsättningen i Januari! 
 
 
 

Titanic Filmblogg - Wictoria

Hej är du intresserad utav ett länkbyte med min filmblogg?:)

Svara på min blogg :).

Mvh Wictoria

2012-12-13 @ 00:11:18
URL: http://titanic.blogg.seFlizanLizan

Hejsan allt bra? :D

2012-12-14 @ 18:16:19
URL: http://flizanlizan.blogg.sefelicia

de var ett underbart avsnitt

2012-12-17 @ 11:58:59
URL: http://efji.blogg.se
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: