Gossip Girl 6x10 "New York, I Love You XOXO" (Serieavslutning)

 
 
Ja, nu var slutet här. Det allra sista avsnittet av Gossip Girl. Även om serien har tappat sin forna glans och det var dags för slutet nu så känns det ändå lite sorgigt. Det är ju trots allt en serie man följt så länge. Och en serie som brukade vara en av mina favoritserier. 
 
Jag hade höga förväntningar på avsnittet, och jag måste säga att jag blev nöjd! Det var ett bra avslut. Jag tycker inte dom hade kunnat göra det på nått bättre sätt faktiskt. 
 
Chuck och Blair fick sitt lyckliga slut. Jag har alltid hållt på dom här två så det blev jag väldigt glad över. Inte för att jag var speciellt orolig över att dom inte skulle bli endgame, det är ju obvious att det är dom som hör ihop. 
 
Sen fick man se en flash forward fem år in i framtiden. Chuck och Blair har en son, Henry. Jag döör vad gullig hans var! Dan och Serena gifter sig. Yay! Blev som jag ville där med. Det har ju alltid varit dom liksom. 
Lily blev tillsammans med William. Det var ju för det bästa egentligen. Hade blivit konstigt om hon och Rufus var tillsammans nu när Dan och Serena gifte sig. Och sen Jack och Georgina. Haha vilken perfect match! Att man inte tänkt på det innan. Och Nate är framgångsrik med The Spectator och kommer kanske ställa upp i valet till borgmästare. 
 
Avsnittet innehöll ju såklart även det stora avslöjandet om Gossip Girls identitet...Dan Humphrey! Ahh, det var han trots allt!! Asså jag har misstänkt att det var han! Framförallt under den här säsongen och dom senaste avsnitten med skrivandet av hans bok. Och efter förr förra avsnittet tänkte jag verkligen: Dan är Gossip Girl. Men det enda som gjorde att jag tvivlade på det var väl att det skulle göra Dan rätt hatad. Om dom skulle våga gå där liksom. Att det är en av huvudkaraktärerna. Men nu faller allt ihop. Han var en outsider som ville in i eliten. Och han ville bli respekterad. Att dom andra inte hade nån större reaktion, ja det kan väl diskuteras. Men å andra sidan har dom nog lämnat allt det bakom sig för ett bra tag sen. Och sen har ju alla hjälp Gossip Girl på ett eller annat sätt. Och visst, det finns säkert endel saker som gör att man kan ifrågasätta att det är Dan. Men liksom, det hade ju blivit för obvious annars. 
 
Gillade flashback scenerna! Dom gjorde nästan så att jag blev lite sugen på att se säsong 1 igen. Kul att Kristen Bell och Rachel Bilson var med, haha.
Och gillade verkligen slutscenen! Gossip Girl lever vidare. Lite så som det blev i serieavslutningen av Desperate Housewives. Att historien upprepar sig. Perfect!
 
XOXO.

anonymt

Efter avsnitt 18 sesong 3 när Blair säger till Chock att de är slut hur långtid tar de innan dom blir i hopp igen? Och med Chocks mamma va hon död eller inte asså jag uppfattar de som att hon inte va de men min kompis är övertyggad att hon är de.

Svar: Kommer inte redigt ihåg men tror inte de blir ihop på riktigt igen förens säsong 6. Han trodde ju att hon var död fram till säsong 3 då han fick reda på att hon levde.
escapereality.se

2015-07-21 @ 00:32:40
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: