Gossip Girl 6x08 "It's Really Complicated"

 
        
 
Åh Dan. Även om man kanske såg det komma efter det senaste avsnittet så trodde jag faktiskt inte han skulle publicera det där kapitlet om Serena. När han sa att det fanns två kapitel trodde jag verkligen han valde det "snälla". Men nej. Hade inte kunnat tro att han skulle vara så kall. Men jaha ja. Dan är nu åter igen lonely boy och hatad av alla. Antar att det är över för Dan och Serena nu med. Det där är väl inte nått man bara kommer över sådär. Jag som hade hoppats på dom i slutet.
 
Dan ska nu skriva det sista kapitlet. Undrar vad det kan vara om. Kanske honom själv? Men en grej jag funderade på. Kanske är det här bara en del av en plan? Att han ska få alla att vända sig emot honom för att vinna Barts förtroende? Och sen ta ner honom själv? Eller en plan att avslöja Gossip Girl? Eller också så är han Gossip Girl själv. Haha nu rabblar jag bara. Jag har ingen aning helt enkelt.
 
Lily fattade äntligen vad för person Bart egentligen är, och är nu på Chucks sida. Och det börjar se mer positivt ut för Chuck och Blair nu med. Ska bli intressant att se hur dom kommer sätta dit Bart. Och sen har vi ju Nate som nu blir utpressad av Bart. Oh no. Får se hur det där kommer sluta.
 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: