Teen Wolf 2x12 "Master Plan"

 
 
Vilken actionpackad säsongsfinal. Så mycket som hände. Är glad att Allisons pappa äntligen insåg att Gerard inte var upp till något bra. Och att han var villig att samarbeta med Scott. Fick mig definitivt att gilla honom bättre. Man fick reda på att Gerard hade cancer och att hans master plan var att bota det med ett varulvsbett. Han var till och med villig att offra sin sons och barnbarns liv för det. Men Scott var steget före och mixtrade med hans tabletter vilket gjorde att han fick upp massa äckligt svart grejs. Jag hoppas verkligen att han dog nu. 
 
Någon som inte dog, som man kanske trodde efter förra avsnittet och även i detta avsnittet, var Jackson. Utan istället förvandlades han till en varulv! Är så tacksam för att han inte dog. Var lite orolig där efter förra avsnittet. Och hur fin var inte den där scenen med honom och Lydia? Aww! Även om jag fortfarande är Team Stiles så måste jag erkänna att jag verkligen gillade Jackson och Lydia i detta avsnittet. Stiles kommer förhoppningsvis få sin chans henne. Hans 10 års plan har bara blivit förläng med 5 år. Och måste bara säga att jag älskade Stiles och hans pappas far och son moment. So sweet!
I slutet fick man reda på att en Alpha pack var på väg till stan. Nya fiender och utmaningar väntar alltså i nästa säsong. Men den får vi vänta ett bra tag på nu. Glada nyheter är iallafall att nästa säsong kommer få 24 avsnitt istället för 12!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: