Pretty Little Liars 3x12 "The Lady Killer"

 
 
Ojojoj vilken sommarfinal. Det där slutet!! Det såg jag inte alls komma! Men kommer till det senare.
Jag tycker faktiskt början av avsnittet var rätt segt. Man satt bara och väntade på att få reda på vem som är med i A-team. Så fort Emily sa att hon skulle till stugan med Nate fattade man ju att det skulle sluta illa. Jag har misstänkt både Paige och Nate. Men eftersom Paige kändes så himla obvious och eftersom tjejerna var så säkra på att det var hon så kändes Nate ändå mer misstänkt. Han har ju varit skum redan från början. När Maya sa det om att hon hade en stalker så kunde man väl nästan ana att det var Nate och att han inte alls var hennes kusin. Tycker det var väldigt osmart av Emily att åka med till stugan själv. Så väl känner hon honom inte och sen efter den reaktionen han hade till kyssen. Stick together annars går det åt skogen! Dom borde väl ha lärt sig det vid detta laget. 
 
Och sen kommer vi till slutet då, där typ allting hände. Emily dödar Nate (eller Landon eller vad han nu hette egentligen) efter att ha blivit jagad av honom i skogen. Caleb comes to the rescue, och blir skjuten! Oh no! Men jag fattar inte hur han blev skjuten? Var det Nate som kom tillbaka till liv för några sekunder? Eller gick den av av sig själv? I vilket fall som helst, han måste klara sig! Annars blir jag riktigt sur!
 
Och det allra största OMG-ögonblicket. Toby är med i the A-team!! Jag höll på att sätta kaffet i halsen. Did not see that one coming! Har för längesedan slutat misstänka Toby, i och med att han faktsikt var en misstänkt i början. Han har ju liksom alltid varit så snäll och oskyldig. Och sen med alla dom här kärleksscenerna mellan honom och Spencer i detta avsnittet. Tänkte inte alls på att det kunde vara han. Isåfall var Ezra faktiskt en större misstänkt hos mig. Ja gud, stackars Spencer säger jag bara. Lite ironiskt med hennes filmreferens i början av avsnittet. För detta påminnde ju nästan lite om Scream. Toby samarbetar med Mona alltså. Att sätta dit Paige och Garrets frisläppning var säkert allt en del av deras plan. Känns som en lång väntan till vinter premiären nu. Men innan dess så är det precis som förra året ett Halloween avsnitt i Oktober. Ser fram emot det. 

Sofia

Ojoj jag fick verkligen anstränga mig för att inte läsa inlägget! Ska skynda mig hem efter jobbet och se det!

sv: Jag kan se charmen med Chris Keller han är rolig och en karaktär man skratar åt, men gillar nog mer hans scener med Nathan i säsong 3 dom är jätte roliga :)

2012-08-29 @ 15:31:19
URL: http://www.nattstad.se/Sofia.Mattsson
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: