The Vampire Diaries 3x20 "Do Not Go Gentle"

 

     

Detta var ett riktigt gråt avsnitt. Alaric, herregud. Även om han inte dog så är ju ändå den Alaric dom känner borta. Men jag trodde faktiskt att han skulle dö, har förberett mig på det ända sedan han blev såhär. Det var så sorgligt när alla stod samlade framför honom. Och när han sa hejdå till Elena och Jeremy. Han har ju verklien varit som en familjemedlem för dom. Men den scenen som påverkade mig mest var Alaric och Damon scenen på slutet. Den var så fin och sorglig. Har gillat deras bromance ända sen första säsongen, tänk att man aldrig kommer få se det mer liksom. Vill bara gråta. Kommer verkligen sakna det. Älskar hur dom båda har vait där för varandra när dom håller på att dö för att ha en sista drink tillsammans. Tyckte så synd om Damon, kan han inte få ha kvar en enda vän eller. Jag vet att detta ger Alaric en större storyline och allt och det kan väl iochförsig bli intressant, men jag hoppas han kommer att komma tillbaka till sitt vanliga jag på nått sätt. Fast tvivlar på att det kommer hända. Dom vill nog göra honom till seriens nya bad-guy nu. Måste ge cred till Matt Davis för en riktigt bra skådespelarinsats i detta avsnittet.

 

Den här triangeln mellan Caroline,Klaus och Tyler, förlåt men det är ju bara så löjligt. Tyler framstår bara som patetisk, varför är han överhuvudtaget avundsjuk? Klaus har en liten crush på henne, so what. Caroline visar ju inget som helst intresse tillbaka liksom. Jag gillar bara inte den här helomvändningen Klaus har gjort från att ha varit the biggest baddest guy till att börja rita hästar. Han ska ju vara den äldsta och farligaste vampyren i världen. Jag gillar Klaus, men jag gillar inte den här idén att han ska ha ett kärleksintresse alls. Jag hoppas inte dom kommer dra ut på det här ännu längre nu.

Hade räknat med att det skulle bli mer Stefan och Elena nu efter vad som hände mellan Elena och Damon i förra veckans avsnitt. Känns inte direkt som att det hade så mycket betydelse nu ju. Men okej. Jag är inget fan av det här författarna kör på att dom hela tiden måste jämna ut med lika mycket scener för båda paren. Kanske måste dom göra så för att det ska bli större överraskning sen när hon väljer, men det förstör ju bara Elenas karaktär. Jag skulle faktiskt nästan föredra om hon inte väljer någon av dom för oavsett vem hon väljer så kommer hon ju alltid ha känslor för den andra. Det är komplicerat det här. Har ingen aning hur dom ska lösa det, men vi får väl vänta och se till finalen antar jag.Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: