The Vampire Diaries 3x19 "Heart of Darkness"


   


Måste ta och skriva om mina tankar om hela Stefan/Elena/Damon triangel först. Det här avsnittet gjorde det ännu mer klart för mig att Damon är den som är rätt för Elena. Det Rose sa på slutet till Jeremy var så rätt. Stefan är hennes stabila trygghet, medans Damon är den som utmanar och överraskar henne. Och detta är en av anledningarna till varför jag alltid tyckt dom är bättre tillsammans, dom har så mycket mer. Tror Elena är väldigt överväldigad av hennes känslor för Damon, hon vet inte redigt vad hon ska göra av dom. Hon kan förneka det all she wants men hennes kroppspråk säger bevisligen något helt annat. Jag menar den där kyssen, whoaw. Även om det är frustrerande att hon inte kan bestämma hur hon ska ha det så tor jag helt enkelt hon är väldigt förvirrad just nu, kanske till och med rädd för hur mycket Damon älskar henne, med all den intensiteten och passionen. Om jag ska vara ärlig så tror jag faktiskt inte att Damon och Elena kommer att bli tillsammans på riktigt inom den närmaste framtiden, kanske inte ens föräns om några säsonger. Och jag tror att den här förvirringen kanske kommer göra att hon väljer Stefan i säsongsfinalen. Hon måste lära sig att acceptera Damons mindre bra sidor och helt älska honom för den han är och inte vela fram och tillbaka, när hon har gjort det, då så. I slutet så är det Damon och Elena som är rätt för varandra. Hur lång tid det än kommer ta, så tror jag verkligen det. Oj, vad överdrivet långt detta blev nu. Sorry.

Den andra pågående kärlekstriangel har jag däremot inget större intresse för. Jag brukade verkligen gilla Tyler och Caroline tillsammans, i säsong 2 när hon hjälpe honom med hans varulvförvandling så var dom ju hur perfekta som helst. Men nu känner jag bara det inte. Fast om alternativet är att hon ska vara med Klaus, väljer jag isåfall Tyler anyday. Fast tyckte det var lite löjligt att han blev sur på Caroline för Klaus, hon har ju inte direkt gjort någonting liksom. Om jag skulle få bestämma vem Caroline skulle vara med så skulle jag vilja se Stefan och henne ärligt talt. Jag tror dom skulle passa. Har alltid tyckt dom var gulliga. Men det kommer väl aldrig hända, haha.

Det blev rätt blodigt mellan Alaric och Stefan i detta avsnittet. Innan så gillade jag lite den här mörka sidan av Alaric, men nu känner jag bara att jag vill ha tillbaka honom som vanligt igen. Tvivlar dock på att det kommer hända än på ett tag. Det ser inte ljust ut för Alaric alls nu. Och slutet, är Esther i Rebekahs kropp nu eller? Whaat? Verkar som att hon och Alaric, eller Alarics alerego, kommer teama upp mot the originals.  Och det kan nog bli spännande att se faktiskt. Förövrig så är jag glad att Jeremy är tillbaka igen. Missed him.Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: