The Vampire Diaries 3x18 "The Murder of One"


      

Detta avsnittet var en riktig game changer måste jag säga. Förmodligen är detta riktningen dom kommer gå mot nu. Efter att dom hade dödat Finn så fick man reda på att om man dödar en original så dör alla den har förvandlat, vilket betyder att om man dödar alla originals så kommer alla vampyrer att utrotas. Så nu måste dom ta reda på vilken original blodlinje alla tillhör, ta reda på vem som förvandlade Rose först och främst. Det som är mest sannolikt är väl att det är Klaus blodlinje dom tillhör, för att han ska vara kvar så länge som möjligt. Och sen dessutom om han dör så dör ju Tyler. Men jag hoppas faktiskt att det är Elijah, för han är min favorit av syskonen och jag vill inte att han ska dö. Och nu har Alarics alter-ego stulit och gömmt den allra sista staken som kan döda alla vampyrer. Verkar som att dom där örterna inte fungerade trots allt. Not good.

Tyckte synd om Damon när ingen kom och räddade honom, fast som Stefan sa så skulle han väl bli arg om dom missade tillfället att döda the originals. Men han blev räddad tillslut iallafall av Stefan. Hade dock föredragit hans dröm/hallunication. Varför kunde inte det vara verkligt för? Även om man fattade att det var en dröm så var det ändå lite frustrerande. Men men.


Och sen Bonnie. Hon är väl vanligtvis inte en av de karaktärer jag gillar mest, men i detta avsnittet kände jag verkligen för henne. Stackarn egentligen. Det är alltid hon som måste utsättas för att göra massa saker. Jag hoppas faktiskt man kommer få se henne börja säga ifrån lite. För hur mycket mer kan hon ta egentligen?

Stefan och Elena har ett heart-to-heart samtal där det kommer fram att känslorna fortfarande finns kvar. Men är glad att det inte blev nån reunion där ännu. Elena måste först och främst reda ut sina känslor för Damon. Jag hoppas man kommer få se Elena visa lite känslor snart. Det är faktiskt dags nu.
Nu är det uppehåll i 3 veckor igen innan dom sista avsnitten fram till säsongsfinalen visas.Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: