Grey's Anatomy 8x18 "The Lion Sleeps Tonight"


  

Grey's Anatomy kan fortfarande överraska med dom mest konstiga sakerna. Ett lejon mitt på gatan var det i detta avsnittet. Började närstan skratta över hur dumma den där tjejen och killen var. För det första har man inte ett lejon som husdjur och och man kommer till en tjejs hus på första dejten och får reda på att det inte var en katt utan ett lejon hon hade så springer man därifrån.

Vad sorgligt det var med dom där gamlingarna. Hemskt att vakna upp från en operation och få reda på att sin fru dog i väntrummet under tiden. Tyckte Alex gjorde rätt när han tog avtånd från Morgan. Även om hon kanske inte ser det nu så är det ju det bästa för henne, för hon måste lära sig att ta dom svåra besluten om sitt barn själv.

Gillade scenerna med Derek och Lexie i detta avsnittet. Jag hoppas inte Mark kommer flytta in med hon där Julia. Tycker faktiskt det är dags för Mark och Lexie att bli tillsammans igen nu. Hur lång tid ska det behöva ta liksom. Satt och blev lite frustrerad över att Cristina inte gjorde någonting i detta avsnittet efter att hon fått reda på att Owen var otrogen. Men det slutade med att hon slängde flingorna över honom. Så bäst. Kunde han rätt ha tycker jag.Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: