The Vampire Diaries 3x08 "Ordinary People"


    

Har alltid gillat flashback avsnitten och detta avsnittet var inget untantag.Tycker det var väldigt intressant att få se the originals historia och hur dom blev vampyrer. Att Mikael var pappan i the original familjen hade jag redan gissat men det jag däremot inte såg komma var att mamman var the original witch. Så det var hon som gjorde att Klaus fick hybrid förbannelsen över sig och också hon som förvandlade dom till vamprer. Det som jag tycker var lite intressant var att dom gjorde det för att skydda sig mot varulvarna efter att lillebrorn i familjen blivit dödad av en. Att det var så hatet mellan vampyrer och varulvar startade.

Men det finns fortfarande endel obesvarade frågor. Det som jag tänkte på mest är vad Esther har för koppling till the original Petrova? För hon måste ju ha spelat nån roll i hybrid förbannelsen. Men frågan är bara hur. Och sen var är alla dom andra syskonen? För i detta avsnittet fick man bara se Klaus, Elijah och Rebekah plus den där lillebrorn som blev dödad av en varulv. Kanske komer man få se dom senare? För dom finns ju i kistorna. 
Jag gillade iallafall att få se syskonbandet mellan Rebekah, Klaus och Elijah. Scenen när dom står i ringen och säger "Always and forever" tycker jag var riktigt fin. Man fick se en liten annan sida av Rebekah i detta avsnittet än vad man har sett innan. Tyckte verkligen synd om henne när hon fick reda på att det var Klaus som hade dödat deras mamma och inte Mikael. Undrar vad Rebekah kommer att göra nu. Kanske väcka sin andra bror? Man kan ju alltid hoppas. Kom på i detta avsnittet när man fick se flashbacksen hur mycket jag saknat Elijah. Tycker det börjar bli dags för honom att komma tillbaka i nutid också.

Gillade verkligen att se Damon och Stefan ha lite brother bonding. Det var längesen man såg det. Hade nästan trott att det skulle bli så att Damon blir den som räddar Stefan eftersom att det var han som räddade hans liv. Och det här tycker jag är mycket bättre än att Elena skulle vara den som får honom tillbaka till sig själv. Liksom Damon är hans bror som han har känt i över 150 år eller vad det nu är och Elena har han bara känt i 1 år. Så det blir bara realistiskt att det är hans kärlek till Damon som tar honom tillbaka. Och ser fram emot att se hur det här kommer gå för relationen mellan Damon och Stefan är något jag alltid gillat att se. Avsnittet avslutas inte med nån stor cliffhanger denna gången, vilket jag faktiskt tycker var en bra omväxling, utan med en väldigt gullig Damon/Elena scen. Tycker det är dags att det händer nått mellan dom snart. Det börjar bli lite frustrerande. Kanske i nästa avsnitt? Fast på nått sätt kan jag ändå inte se det hända innan Stefan är tillbaka till sitt gammla jag. Men man kan ju alltid hoppas. Nästa vecka är det midseason-finale, det sista avsnittet innan det blir uppehåll till Januari. Och det kommer säkert bli ett händelserikt avsnitt med nån stor spännande cliffhanger.


Lena

Håller med dig. Gillar verkligen dessa flash-back avsnitt och The Originals tycker jag riktigt mycket om.

2011-11-18 @ 23:09:37
URL: http://filmresan.blogspot.com/
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: