The Secret Circle 1x09 "Balcoin"


    

Hade väl kunnat gissa att Jake skulle byta sida tillslut och hjälpa till och rädda Cassie. Jag början faktiskt gilla idén med dom här två tillsammans. Gjorde inte det från början, men efter dom två senaste avsnittet så har det ändrats. Men på slutet så såg det ju ut som att han lämnade, så får väl se hur länge han kommer att vara borta.
Vad är det för fel på Jane nu egentligen? Någonting verkar ju ha hänt med henne men undrar bara vad. Sen hoppas jag man kommer få reda lite mer om vad Charles och Dawn håller på med.
Även om jag tycker att förra veckans avsnitt var bättre så lämnade detta avsnittet oss med en intressant fråga. Vem är det andra barnet till John Blackwell? Det måste väl ändå vara Faye, eller? Eftersom att hennes mamma hade varit intresserad av honom när hon var yngre. Så skulle ju kunna vara mycket möjligt att hon hade en affär med honom eller nått. Men kanske så vill dom bara att man ska tro det, det kan ju vara nån helt annat. Men vad man har fått veta än så länge så pekar ju allt på att det är Faye. Det skulle nog kunna vara intressant att se hur dom hanterar det om det visar sig att Cassie och Faye är halvsystrar. Vi får väl se hur det kommer fortsätta nästa år och förhoppningsvis så kommer man få reda på lite mer vad det betyder. Precis som The Vampire Diaries så tar The Secret Circle nu uppehåll till den 5 Januari.


Hanna

Tyckte det var lite konstigt att Jake följde med the witchhunters på båten efter att han just hjälp Cassie att fly. Han borde ju också flytt. Han hade ju kunnat gjort det om han ville. Dem kan ju inte vara så glada på honom lixom, borde han inte vara rädd för typ sitt liv?Vill hellre se Cassie och Adam. Fast inte än på ett tag. Det skulle vara för konstigt, han har ju just avslutat ett långt förhållande med nån som Cassie är kompis med.

2011-11-19 @ 13:40:14
URL: http://hanna21.blogspot.com
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: