Demi Moore & Ashton Kutcher skiljer sig


                    

Nu är det officiellt att Demi Moore och Ashton Kutcher skiljer sig. Efter deras senaste äktenskapsproblemen med nyheten om att Ashton Kutcher hade varit otrogen med en 22-åring har nu Demi Moore bestämmt sig för att avsluta deras äktenskap. Detta är vad hon sa: "Det är med stor sorg och tungt hjärta som jag har bestämt mig för att avsluta mitt 6 år långa äktenskap med Ashton. Som en kvinna, en mamma och en fru är det vissa värderingar och löften som jag håller heliga, och det är därför jag har valt att gå vidare med mitt liv. Det här är en besvärlig tid för mig och min familj, så jag vill be om samma medkänsla och privatliv som ni skulle ge till vem som helst annars som går igenom en liknande situation."

Ashton skrev sitt uttalande på Twitter: "Jag kommer alltid att komma ihåg tiderna jag spenderade med Demi. Äktenskap är en av de svåraste sakerna i världen och tyvärr så funkar de inte alltid" (översättning: Posh24)


Karin - Mitt hörn av universum

Hejhej, jag gör ett skolarbete om starka kvinnor i tvserier. Och skulle gärna vilja ha lite åsikter från unga kvinnor som tittar på serier. Så om du skulle kunna svara på dessa frågor hade det varit super! (Du kan svara på min blogg eller mejla, om du vill svara).Vilka karaktärer tycker du att figurerar som starka förebilder för unga flickor? Varför?

Hur tror du att som ung kvinna påverkas av tv-serier nu för tiden?

Finns det några karaktärer som du anser är mindre bra som förebild? Varför?Även lite om dig. Namn? Ålder? Bor?

2011-11-19 @ 12:50:03
URL: http://karinsuniversum.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: