Teen Wolf
Har nu sett dom 5 första avsnitten av Teen Wolf som hade premiär på MTV för några veckor sen. Serien handlar om Scott McCall, en vanlig tonårskille som är lite av en outsider i skolan. En natt när han och hans bästa vän Stiles är ute i skogen för att leta efter ett lik blir Scott biten av en varulv och efter det upptäcker han att han har fått massa nya förmågor som t.ex bättre hörsel och snabbhet.

Hade först inte tänkt att se den här serien, trodde inte den skulle vara så speciellt bra eftersom den gick på MTV - där det inte finns några bra program alls. Men jag gillar faktiskt den här serien, den blir bättre och bättre för varje avsnitt. Det är alltid nått spännande i varje avsnitt. Min favorit av karaktärerna måste nog vara Stiles, han är rolig och har alltid dom bästa kommentarerna, tycker faktiskt han påminner lite om Seth från O.C på nått sätt.

Just nu försöker dom ta reda på vem som är "The Alpha". Jag har ingen aning om vem det kan vara, förmodligen nån som man inte alls tror, men man kommer säkert inte få reda på det föräns mot slutet av säsongen. Och undrar också om Alison kommer få reda på sanningen snart om att Scott är en varulv, ska bli interessant och se. Kommer absolut att fortsätta följa den här serien i sommar. Ser fram emot nästa avsnitt på Tisdag.


Petra

har också fått lite the oc vibbar:) särskilt med Stiles och Lydia. Hon är lite bitchig och han är lite förälskad i henne. Han är en liten tönt som säger roliga saker hela tiden haha.

2011-07-03 @ 17:05:16
URL: http://tvtown.seKarin

Svar: Jaa, The Vow verkar vara jättebra. Sedan gillar jag Rachel McAdams & Channing Tatum, så det känns inte som att det kan bli fel.

2011-07-05 @ 12:51:20
URL: http://karinsuniversum.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: