Pretty Little Liars 1x13 "Know Your Frenemies"

Veckans Pretty Little Liars avsnitt var riktigt bra. Var nog ett av de bästa avsnitten denna säsongen. En hel del nya saker kom fram. Det visade sig att Noel inte är "A". Jag trodde det var han eftersom han alltid var där när de fick nytt meddelande, men tydligen inte.

Iallafall, "A", vem det nu än är, utpressade Hannah för att hon skulle få tillbaka pengarna, hon tvingades äta upp en låda med bakelser och det kom då fram i en flashback med Alison att hon haft bulimia. Men "A" räddade också Arias förhållande med Ezra genom att bevisa att Noel hade fuskat på nått prov,Ezra behövde då inte sluta sitt jobb och flytta eftersom rektorn aldrig fick reda på dereas förhållande. Scenerna med Aria och Ezra var väldigt bra i detta avsnittet. Deras förhållande går mer och mer framåt, dom passar så bra tillsammans.

Emily och Maya förtsätter sitt förhållande, vilket Emilys mamma inte gillar alls. Jag tycker hon iallfall kan försöka vara lite mer förstående, och det var väldigt dåligt av henna att börja gå igenom Mayas saker. Tyckte verkligen synd om Toby i detta avsnittet med, alla tror att det är han som är skyldig. Och sen är det Ian. Jag tycker han verkar väldigt skum, han döljer definitivt något. Undar om det var han som mördade Alison, såg iallfall ut så på videon i slutet. Ska bli spännande och se vad som kommer att hända.

Vad tyckte ni om avsnittet?Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: