One Tree Hill 8x16 "I Think I'm Gonna Like It Here"


 

Bra avsnitt av One Tree Hill denna vecka. Brooke och Quinn planerar en överrasknings babyshower för Haley. Brooke och Julian träffar en gravid 19 årig tjej, Chloe, som ska adoptera bort sitt barn. Tyckte synd om Brooke när Chloe kom till Haleys babyshower och alla började prata om fängelse och droger framför henne, men som tur var räddade Haley det med ett väldigt fint tal om Brooke. Är glad att hon tillslut valde Brooke och Julian som adoptivföräldrar, Brooke förtjänar att äntligen få en riktigt familj efter allt hon har varit med om.
Nathan,Clay och Julian umgås med Ian Kellerman, som dom planerar att skriva kontrakt med. Tycker Ian påminner rätt mycket om hur Nathan var i High-School, en väldigt duktig spelare, men med kaxig attityd och dålig relation med sin pappa.
Haley bestämmer också för att döpa deras dotter till Lydia. Tycker det är fint att hon döper henne efter sin mamma. Och sen Clay och Quinn, tycker den scenen i slutet när dom åker till den ängen var väldigt fin, trodde faktiskt Clay skulle fria till henne, eftersom det pratades om det i avsnittet, men det kommer kanske snart, dom är väldigt fina tillsammans.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: