The Vampire Diaries 2x14 "Crying Wolf"

 
 

Avsnitt 2x14 "Crying Wolf" av The Vampire Diaries var riktigt bra. Hände väldigt mycket i detta avsnittet. Stefan och Elena åker iväg till hennes föräldrars lake house för att vara där över helgen. Även om jag verkligen vill att det ska vara Elena och Damon, måste jag säga att scenerna med Stefan och Elena i detta avsnittet var rätt söta. Deras romantiska helg avbryts iallfall av att Brady och Tyler kommer för att döda Stefan, men det slutar med att Tyler inte gör det när han får reda på att dom ljugit om att Elena måste offras för att bryta förbannelsen. Gillade inte Tyler efter förra avsnittet, men nu efter detta avsnittet gillar jag honom igen. Man kan ju förstå att han vill göra allt för att bli av med varulvs förbannelsen, men är glad att han gjorde det rätta tillslut. Tycker scenen med Tyler och Elena var väldigt fin,  typ första riktiga scenen man ser med dom två ju. Och sen när han pratade med Matt på slutet om att Caroline borde vara med honom var också fin. Sen lämnar han stan tillsammans med Jules. Men hoppas inte han lämnade föralltid, börjar ju gilla honom nu. Och så skulle jag vilja se mer av Tyler och Caroline.

Varulvarna kommer för att tortera Damon, men som tur var kommer Elijah och räddar honom, för tredje gången, som Elijah sa. Jag gillade verkligen att man fick se lite Damon och Alaric scener i detta avsnittet, dom är roliga tillsammans. Alaric hade ju absolut den bästa kommentaren i detta avsnittet "That Elijah is one scary dude, but with nice hair" ,haha. Kom också fram att Elijah hade tänkt att offra Elena och bryta förbannelsen. Klaus blir tydligen svag efter det har hänt och det är då han hade tänkt döda honom. Och Elena hade planerar att offra sig för att rädda alla hon älskar, vilket Stefan inte blir så glad över. Får se hur det kommer fortsätta.
Och tillsist, Jeremy och Bonnie kyssen på slutet, äntligen! Tycker dom är jättesöta tillsammans. Längtar till nästa avsnitt, ser ut som det kommer bli riktigt bra det med.

Karin

Gillar avsnittet starkt! Gillar verkligen Damon & Alaric tillsammans! :)

2011-02-12 @ 17:50:41
URL: http://karinsuniversum.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: