The Vampire Diaries 2x16 "The House Guest"
Veckans avsnitt av The Vampire Diaries var riktigt bra, hände väldigt mycket och man fick reda på endel nya saker. Som att det finns ett annat sätt att döda Klaus på än med dolken, att använda platsen där häxorna dog för att det finns nån sorts kraft där. Så förmodligen kommer Bonnie ha en stor del i detta.
Tyckte det var rätt sorgligt att Luka dog, även om jag inte gillade honom speciellt mycket så var det sorgligt.Gillade iallfall tjejernas "girls-night" och när Caroline ställde sig på scenen och sjöng för Matt. Gillar att se lite lyckliga scener, även om det inte varade speciellt länge. Caroline berättar också för Matt att hon är en vampyr, efter att hon gett honom blod när han blev skadad. Han tar det självklart inte så bra eftersom han tror att det var hon som var ansvarig för Vickis död. Får se hur det kommer fortsätta mellan dom nu, men om dom ska kunna ha ett förhållande måste han nog veta sanningen. Samma sak är det med Alaric och Jenna. Tror nog Jenna kommer få reda på sanningen om allt snart, det går ju inte hålla det hemligt hur länge som helst.

Tyckte verkligen synd om Damon också när Katherine berättade att hon inte brydde sig om han dog och att hon valde att rädda Stefan över honom. Tycker han har fått ta tillräckligt med skit ifrån henne nu. Men blev glad i slutet när han dissade henne och puttade ner henne från sängen, det var nog den bästa scenen i avsnittet. Det visar verkligen hur mycket han har mognat. Och sen dog Jonas med, men jag blev värsta rädd när han vaknade upp och tog tag i Bonnie, haha, var inte alls beredd på det. Bonnie fick iallfall tillbaka sina krafter med. Bonnie och Jeremy scenerna var söta med som vanligt, är glad att Bonnie berättade för Elena nu som tog det bättre än vad jag hade trott, fast det är klart, har ju hon större saker att oroa sig för nu.
Avsnittet slutar iallfall med att Isobel kommer tillbaka. Gissade faktiskt på att det skulle vara cliffhangern för detta avsnittet så jag hade rätt. Ska bli spännade att se hur detta ska fortsätta, undrar om Jenna kommer få reda på sanningen nu. Nu måste vi iallfall vänta till 8 April för nästa avsnitt. Hatar verkligen när det är uppehåll, så långt är det med! Riktigt plågsamt att vänta så länge. Men det betyder väl förhoppningsvid att det inte kommer vara några fler uppehåll innan säsongsfinalen sen.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: