The Vampire Diaries 2x15 "The Dinner Party"
Avsnitt 2x15 "The Dinner Party" av The Vampire Diaries var grymt bra. Riktigt spännande. Det är alltid interessant och se flashback avsnitten. I detta avsnittet fick man se Stefan och hur han var under sina mörkaste dagar efter att Katherine "dött" i branden. Det var verkligen ombytta rollen på Damon och Stefan, Damon försökte vara den ansvarsfulla och få Stefan att sluta döda så många människor. Gillade också att man fick se Lexie igen och att det var hon om hjälpte Stefan att bli bättre. Scenen med Damon och Lexie på slutet var väldigt fin, när han sa åt henne att hjälpa Stefan. Syntes på Damon när han pratade med Stefan att han hade dåligt samvete för att ha dödat henne.
Damon planerar att döda Elijah under middagen men får i sista sekund reda på att han också dör om han gör det. Det måste vara en människa som gör det. Så Alaric gör det, men Elijah dör inte för dom tog ut dolken ur hjärtat. Blev väldigt förvånad att Elena gjorde det sen. Trodde faktiskt för en sekund när hon högg sig själv att hon skulle bli vampyr. Är glad att hon bestämt sig för att kämpa nu. Så Elijah är iallfall död nu, men ett problem är ju att dom förmodligen kommer behöva dolken sen för att döda Klaus. Så kanske kommer han tillbaka. Får se hur det ska gå. Och Bonnie förlorade sina krafter, tyckte verkligen synd om henne, men hoppas hon kommer få dom tillbaka. Gillade Bonnie och Jeremy scenerna med, även om det inte var så många , dom är väldigt söta tillsammans.Och Alaric gav John sin ring, som Alaric sa kommer han nog behöva den, Damon lär ju inte vara så glad över att John försökt döda honom för andra gången nu.
Och slutet, blev värsta förvånad att det var Katherine i duschen. Damons min när han såg henne var ju priceless!, haha. Så hon säger att hon ska hjälpa till, men frågan är bara om dom kan lita på henne. Tycker iallfall det är kul att hon är tillbaka igen, kommer nog bli endel drama nu. Längtar till nästa avsnitt!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: