The Vampire Diaries 2x13 "Daddy Issues"


    

Avsnitt 2x13 "Daddy Issues" av The Vampire Diaries var väldigt bra. Mycket spänning i detta avsnittet. John Gilbert är tillbaka igen vilket Elena,Jenna och Damon inte är så glada över. Jenna får reda på sanningen om att John är Elenas biologiska pappa och Tyler får reda på sanningen om Mason. En ny varulv kommer också till stan, Brady, som känner Jules. Dom kidnappar Caroline. Tyckte så synd om henne när Brady höll på att plåga henne i buren. Stefan och Damon kommer för att rädda henne, då dyker det upp ännu fler varulvar och det leder till en stor fight mellan vampyrer och varulvar.

Tyckte det var dåligt av Tyler att svika Caroline. Hon är ju hans vän. Visst hon ljög om Mason, men hon gjorde det ändå för att skydda honom. Jag tror nog Tyler känner sig lite förvirrad om vilken sida han ska stå på. Men efter att Caroline sa att de inte är vänner längre, gick han till Jules och Brady. Får se hur det ska gå.
Och sen John då. Både Elena och Damon litar inte på honom. Även om han säger att han vill skydda Elena, verkar det ju som han och Isobel har nån slags deal med Katherine. Undrar vad det är för nått. Ser ju ut som han ska hjälpa Katherine ut från graven med.
Jag gillade scenen med Elena,Caroline och Bonnie i slutet. Så fin. Det var längesen man såg en scen med alla dom tre tillsammans som vänner. Och sen Damons scen med Andie i badkaret i slutet, då han erkänner för henne om sina känslor för Elena och säger att han aldrig kan få henne, så sorgligt.
Ska bli spännande att se vad som kommer hända i nästa avsnitt.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: