Pretty Little Liars "If At First You Don't Succeed, Lie, Lie Again"

Avsnitt 1x15 av Pretty Little Liars var bra och spännande. Alisons bror Jason är tillbaka och han berättar för Spencer att han och Ian brukade ta droger tillsammans i hans hus samma sommar som Alison mördades.
Spencer erkänner också för de andra att det är hon som är skuggan på bilden med Alison. Hon hade bråkat med Alison eftersom hon hotat Spencer att berätta för Melissa om henne och Ian. Hannas mammas pengarproblem fortsätter, och för att Hanna ska få pengar den här gången måste hon avslöja Arias och Ezras förhållande för Arias mamma. Så hon ger Arias mamma en biljett till samma ställe där Aria och Ezra ska ha sin dejt. Men dom blir som tur var inte upptäckta. Undra hur Aria kommer reagera om hon får veta vad Hanna gjorde.

Det kan ju vara Ian som tog bilden på Alison eftersom han brukade vara hemma i deras hus. Eller också så är det Jason. Jag tyckte det var lite skumt att han spionerade på dom i slutet. Och sen i slutet fick man också se ägaren till butiken som som gjort "Alison" armbandet prata med en okänd person. Hon säger att hon bara berättade det hon hade blivit tillsagd, undra vad det kan betyda. Ska bli spännande och se hur det fortsätter.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: