Pretty Little Liars 1x18 "The Badass Seed"
Avsnitt 1x18 "The Badass Seed" av Pretty Little Liars var bra. Samtidigt som dom övar på en skolpjäs försöker tjejerna ta reda på mer om vad som hände med Alison. Man får se flashbacks till en fest dom var på då en tjej ramlade ner för trapporna. Först tror dom att det var Ian som gjorde det, men kan det vara Alison som gjorde det? Har alltid tyckt det varit nått skumt med Alison.
Gillade Hanna och Caleb scenerna i detta avsnittet. Duschscenen i början var ju riktigt rolig, och sen kyssen på slutet. Änligen börjar det hända lite mellan dom , tycker dom är väldigt söta tillsammans.
Aria och Ezra får lite problem i sitt förhållande efter Ezra varit ute och tagit en öl med Arias pappa och han då berättar att Aria kollar på Collage i Kalifornien, och Ezra börjar då tvivla på framtiden för deras förhållande. Tycker Arias tal till honom sen var väldigt bra.
Tjejerna hittar också en pokal med blod på som dom lämnar in till polisen, men beviset var falskt för att blodet på pokalen visade sig vara råttblod. Får se hur det fortsätter i nästa avsnitt.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: