Gossip Girl 4x15 "It-Girl Happened One Night"

         

Avsnitt 4x15 "It-Girl Happened One Night" av Gossip Girl var väldigt bra. Det är alla hjärtans dag och Chuck håller en fest. Tidningen W, som Blair jobbar för, vill ha en "It-Girl" att följa under alla hjärtans dag och Blair föreslår då Raina, för att kunna hålla koll på henne och Chuck under alla hjärtans dag. Tyckte verkligen synd om Blair när hon och Dan hörde Chuck och Rainas samtal, att hon fick reda på att Chuck hade riktiga känslor för Raina. Tyckte det var gulligt av Dan att ta hennes hand och trösta henne. Gillar Dan och Blairs vänskap, den scenen i slutet när dom sitter på telefonen och kollar på filmen tillsammans var också fin.
Tyckte det var dåligt av Chuck att sparka Lily. Hon har ju alltid varit där för honom och försökt hjälpa honom med företaget. Får se vad som kommer hända mellan dom nu.
Och i slutet av avsnittet kommer Damien tillbaka och hotar Eric om att avsöja vad Lily gjorde mot Ben för att hämnas för att Nate och Dan berättade sanningen för hans pappa. Ska bli interessant att se hur det fortsätter.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: